"Revoluţia" din centrul Sucevei a fost organizată de PDL (VIDEO)

De vreo două zile mă ţine la pat o răceală destul de serioasă. Aşa că aseară nu am reuşit să ajung la spectacolul din centru, deşi aş fi dorit.

M-a sunat totuşi un amic să îmi spună că şi în Suceava a început revoluţia. Sunt cuvintele lui. Mi-a spus "Dinule, strigă ăştia de comunism, de PSD, parcă-i la revoluţie". Tot el mi-a spus că printre cei cu steaguri şi pancarte erau mai mulţi tineri de la PDL, pe care i-a văzut cu geci portocalii pe la întâlnirile electorale.

Iniţial am avut intenţia să scriu încă de aseară un articol despre incident. Dar pentru că nu am văzut cu ochii mei ce s-a întâmplat acolo am preferat să nu scriu nimic, pentru că aş fi putut fi acuzat, pe bună dreptate, că scriu din auzite.

Acum am găsit şi o ştire pe Antena 3 în care un tânăr povesteşte că protestul ar fi fost organizat de reprezentanţi PDL.

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Mi-e scarba de modul in care se face campanie electorala si cel mai tare ma ingrozeste faptul ca inca oamenii sunt chiori, nu vad si nu vor sa schimbe ceva in tara asta de .... turcesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oamenii nu fac treaba asta pentru vreun politician anume, ci pentru bani.

    RăspundețiȘtergere