Mafia florăreselor din Suceava, împresurată de poliţişti

Poliţiştii din Suceava au rezolvat toate problemele din judeţul ăsta. Au făcut ordine în propria ogradă şi acum niciun agent nu mai primeşte şpagă pentru un radar sau un dosar penal, au făcut ordine în Bazar unde nu mai există evaziune fiscală, nu se mai vinde marfă de contrabandă şi nici lucruri furate, teribiliştii de 18 ani nu mai circulă noaptea beţi muci şi din păduri nu mai ies zilnic camioane şi căruţe pline de lemne.

Cum IPJ e organizat în mai multe departamente, să precizem că cel mai bine şi-au făcut treaba cei de la Serviciul de Investigare a Fraudelor (SIF). Băieţii ăştia s-au asigurat că nimeni din judeţul ăsta nu mai face evziune fiscală şi că toate instituţiile publice cheltuiesc banii din buget cu eficacitate maximă şi fără niciun fel de mânăreală.
De fapt, pentru ca totul să fie perfect poliţiştii de la SIF trebuiau să facă ordine şi în domeniul vânzării de flori. Şi au reuşit. Şi că să se mândrească ne-au trimis şi un comunicat de presă. Vă las pe voi să vă delectaţi cu măreţele realizări ale IPJ Suceava. 

"În 12.02.2010, echipe constituite din poliţişti ai Serviciului de Investigarea a Fraudelor Suceava, au desfăşurat activităţi de prevenire, descoperire şi sancţionare a comercializării ilegale de flori, ocazie cu care, în baza legii nr. 12/1990 rep. au fost aplicate 3 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.000 lei.
Astfel, cu ocazia verificărilor efectuate la o asociaţie familială, cu punct de lucru situat în mun. Suceava, s-a stabilit că societatea funcţiona fără a avea autorizarea Primăriei Suceava, iar în locaţia respectivă se comercializau diverse produse (flori, plante ornamentale) fără a avea afişate preţurile de vânzare. Societatea a fost sancţionată cu amenda în cuantum de 1.000 de lei in baza art. 2 lit. a si c rap. la art. 1, lit a si h din legea nr. 12/1990 rep.
Verificările sunt continuate împreună cu Garda Financiară Suceava în vederea stabilirii modului de înregistrare a veniturilor obţinute."

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. "ne-au trimis"? unde v-au trimis comunicatul? ca sa intelegem si noi muritorii de rand.

    RăspundețiȘtergere
  2. doamne, dar cat de lipsit de originalitate scrii...inceputul e penibil si inspirat din toti neinspiratii care l-au folosit in trecut, desi e ceva de capu subiectului...better luck next time

    RăspundețiȘtergere