Parodie genială a unei reclame Heineken, realizată de elevii Colegiului Tehnic Rădăuţi

Organizatorii Balului Bobocilor al Colegiului Tehnic din Rădăuţi şi-au promovat evenimentul printr-o parodie după o reclamă Heineken. Produsul final este pur şi simplu genial şi se cunoaşte că au muncit foarte mult. Din partea mea au nota 10.

Acesta este filmul realizat de elevii Colegiului Tehnic Rădăuţi:



Reclama originală "The Entrance":



via Georgian Zamfir

Trimiteți un comentariu

9 Comentarii

  1. ce naiba e genial in clipul asta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu aş spune că e genial.
    E de respectat efortul.

    RăspundețiȘtergere
  3. E genial că nişte copchii din Rădăuţi au reuşit să facă măcar atât. Arată-mi alţii de pe la noi care au făcut măcar ceva asemănător şi şterg imediat postarea

    RăspundețiȘtergere
  4. Slabut, ma asteptam la ceva genial in adevaratul sens al cuvantului insa titlul este folosit doar ca sa te faca curios.
    Doar pentru faptul ca nu sunt "alţii de pe la noi care au făcut măcar ceva asemănător" sa postezi asa ceva cu titul de "genial" e o jignire adusa celor care chiar sunt geniali in a face o parodie.
    E o joaca de copii care trebuie apreciata si doar atat.

    RăspundețiȘtergere
  5. E o joacă de copii frumos realizată atunci. Fiţi voi mai deştepţi şi faceţi ceva mai interesant care să capteze atenţia şi aprecierea altora. Faptul că ei nu s-au rezumat doar la simplele chestii plictisitoare şi de rutină ce au loc la majoritatea balurilor de boboci, îi face mai vizionari şi mai încrezători în lucrul pe care-l fac. Oricum... la noi e de aşteptat când cineva face ceva ce poate deveni popular să se arunce cu rahat în respectivul material. Bravo... de aia ţiganii sunt şi minoritate şi majoritate în acelaşi timp... minoritate ca etnie şi majoritate pentru că sunt mulţi români care sunt mai ţigani decât ţiganii în comportament.

    RăspundețiȘtergere
  6. o copie buna, dar nu geniala!
    am vazut la baurile din Suceava altele mult mai originale! ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. BRAVO CTR RADAUTI SUNTETI CEI MAI BUNI.SA MOARA DUSMANII.VOI CEI CE COMENTATI SUNTETI IN STARE SA FACETI ALTUL MAI BUN????

    RăspundețiȘtergere