Un nesimţit

Individul e prefectul judeţului Teleorman, Teodor Niţulescu. Ţinta insultelor este o echipa Antena 3.

Detalii aici. Filmul l-am pus doar pentru că ilustrează cu exactitate nesimţirea unor indivizi ajunşi meteoric într-o funcţie publică.

Trimiteți un comentariu

5 Comentarii

  1. Ce e aiurea in film: Prefectul care se comporta ca o ciupearca sau echipa antena 3 care a filmat intr-o institutie administrativa fara a avea acreditare? Mi se pare nesimtire si tupeu sa intri sa filmezi fara a avea acreditare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se pare nesimţire şi tupeu să înjuri ca la uşa cortului înalt funcţionar public fiind. Având în vedere comportamentul individului, filmarea cu camera ascunsă a fost singura opţiune a echipei Antena 3. Dacă ţie ţi se pare normal comportamentul individului atunci poate ar trebui să nu mai intri pe blogul ăsta. Ia-ţi carnet de membru şi lipeşte afişe până ajungi prefect. Aşa o să ai ocazia să înjuri şi tu jurnalişti ca la uşa cortului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca nu aveau autorizatie, de ce echipa de la antena 3 filma? Sau aia sunt niste bagareti ca tine care se baga la orice cacat frumos mirositor

    RăspundețiȘtergere
  4. In orice institutie publica, oricare cetatean roman are dreptul sa intre. PUNCT. Prefectura Teleorman nu e proprietatea privata a prefectului,prefectura si prefectul este in slujba cetatenilor judetului. Unora dintre inaltii functionari publici nu le sint deloc clari termenii juridici privitor la Constitutie, drepturile cetatenilor, obligatiile lor ca angajati ai statului, statutul functiei lor, precum si alte considerente de ordin moral. Prefectul de Teleorman a incalcat flagrant drepturile acelor cetateni de a intra intr-o institutie publica, motiv pentru care dl. Boc ar trebui sa-l destituie imediat. Cit despre mirlania si grobianismul de care a dat dovada....nici nu merita sa discutam. Ziaristii agresati trebuie sa il dea in judecata. La statura lui morala nu ne putem astepta la o demisie onorabila, el trebuie inlaturat din fruntea prefecturii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce sa zic, cred ca amandoua partile sunt pe acelasi cantar de nesimtire

    RăspundețiȘtergere