[VIDEO] Protest la Suceava - vineri, 20 ianuarie 2012

PDL = USL, opurtuniştii - protest în Suceava

Aproximativ o sută de persoane au protestat vineri, 20 ianuarie, în centrul municipiului Suceava, împotriva preşedintelui Traian Băsescu şi guvernului Emil Boc, cerând demisia acestora şi organizarea de alegeri anticipate.

La protest au participat şi câteva persoane care purtau pancarte cu mesaje împotriva întregii clase politice. Aceştia au fost apostrofaţi de ceilalţi protestatari, fiind acuzaţi că au fost plătiţi pentru a participa la protest. O pancartă pe care scria "PDL = USL, opurtuniştii" a fost ţina ironiilor celorlalţi protestatari pentru că era scris greşit cuvântul oportunişti.

La protest au ajuns şi lideri USL Suceava, printre care Ioan Cătălin Nechifor, Ovidiu Donţu şi Marius Zmău, care le-au împărţit ceai fierbinte protestatarilor.

Trimiteți un comentariu

36 Comentarii

  1. Protestatarii Lui peste Prajit Toti sunt USL-isti

    RăspundețiȘtergere
  2. EU vad numai unul singur care e huiduit de Alti protestatari cand a venit cu pancarda aia unde scrie USL=PDL= oportunisti.

    Din huiduieli imi dau seama ca sunt protestatari care sunt simpatizanti USL - deci la protestul din Suceava participa simpatzanti USL iar ceilalti participanti apolitici care zic ceva urat de USL nu sunt bineveniti !

    Revolutia lui Bunica - vai de capul nostru totusi e bine de stiut daca cumva trec prin fata Prefecturii nu trebuie sa zic nimic de Ponta , Crin si restul ca sunt sanse mari sa supar pe multa lume !

    RăspundețiȘtergere
  3. anonime de mai sus, tin sa-ti reamintesc ca tara si judetul sunt conduse si jefuite de troica securista pdl-unpr-udmr. cand o fi sa fie conduse de altii vor fi strigaturi si contra lor. deocamdata ai de ziceai aici vor acelasi lucru ca si cei ce protesteaza: plecarea chiorului si piticului, si-a intregii voastre gasti de hoti. asta explica o oarecare toleranta sau poate apropiere intre oameni! poate ca daca balan nu avea proasta inspiratie sa-si trimita asociatii si angajatii, alaturi de niste copii, pe post de protestatari falsi ati fi avut oarece intelegere. dar asa! suceava nu-i new-york-ul, oamenii se cunosc intre ei si nu puteti sa-i mintiti.
    p.s. inca ceva: aseara ati mai avut scaparea, dupa incheierea mitingului, sa va duceti cu cartonul ramas si betele inapoi in sediul pd-l. si v-a mai vazut ceva lume! chiar nu mai avea balan bani de-un alt carton si alte bete? au plecat banii negrii tu, tu, dupa puscasu, spre viena?

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. si ceilalti asayisi protestatari care il fluerau pe domul cu pancarda sunt membrii de partid sau platiti de psd si pnl ca sa strige jos Basescu. de asta il injurau desi are dreptate. NE-AM SATURAT DE POLITICIENI! Mai ales de cie care organizaza false revolutii

    RăspundețiȘtergere
  6. ce cauta comunistii de nechifor si dontu la protesta. ei sunt organizatori? astia is idolii tai camil? astia te platesc pe astia ii vrei la cascaval?

    RăspundețiȘtergere
  7. pe securistul-comunist basescu! da' nu era acolo! eba a zis ca tata ei nu vrea sa vorbeste cu noi!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna seara, "da intradevar Camil este platit de psd in seara asta mi-a facut cinste cu 2 beri din banii aia murdari"..tu asta care il cunosti pe camil esti dezinformat total sau poate doar mananci la cacat asa ca-ti place..(pofta buna). Una peste alta OAMENI BUNI CE NAIBA E CU VOI ...TRAIM IN ACEEIASI MIZERIE TOTI (APRX) NU INTELEG CE E CU VOI...TOTI SUNTE-TI SANATOSI..AVETI PENSII MARI..TINERII AU TOTI LOCURI DE MUNCA..????? CE PERSPECTIVA AVETI....AICI SE VEDE CLAR NEPOTISMUL, E LA EL ACASA....TOTI CEI CARE ROD UN OS O ARD PRIN CLUBURI SI "IERBURI", CEILALTI SUNT CACATI IN PANTALONI CAND VAD O CAMERA. SA TRAITI BINE!!!
    Adi

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu inteleg de ce va deranjeaza ca exista si oameni care sunt satui de toti politicienii ...iar prezenta unor manifestanti nemultumiti ca mitingul a fost furat de USL, care vrea sa castige voturi pe spatele problemelor oamenilor, s-a vazut clar vineri seara in fata la Prefectura. Nici eu nu mai cred in nici un partid, as vrea ca politica sa se faca altfel la noi in tara.

    RăspundețiȘtergere
  10. care incidente domnule! asta e manipulare sau nu stii cum sunt incidentele?

    RăspundețiȘtergere
  11. USL a făcut din dezinformare o artă. O face cu bună ştiinţă, o face din iresponsabilitate, o face din setea de putere.

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  13. cei de la usl vor sa isi faca campanie pe seama acestor proteste care de la inceput am crezut si sperat ca sunt pe bune, dar se pare ca e o mare mascarada organizata de ei. acum asta chiar e comica ca au alungat niste protestatari care erau si impotriva usl. eu sunt curios cati romani o sa voteze mascaricii astia.

    RăspundețiȘtergere
  14. bubu, pe alt site te semnezi delia! esti hermafrodit sau transexual? base zicea ca 20% dintre romani sunt homosexuali. v-a adunat pe toti?

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce sa strige oamenii astia? Sus zmeul? Vai de capul lui de liberal care e plin de datorii la stat....

    RăspundețiȘtergere
  16. clar! esti blonda! la creier!

    RăspundețiȘtergere
  17. pentru anonimul de la 23.5922 ianuarie 2012 la 00:21

    Nu sunt blonda, sun brunet si ma numesc Cristian. lucrez in Franta la un cabinet de psihologie, si sunt inca cateva zile in tara in concediu si ma mai uit ce se intampla prin tara. Ma amuz cat de puerili sunteti. Ma mira insa cat de organizati sunteti cei din psd, si asta cel mai probabil de la mirosul de ciolan. Eu am plecat de pe vremea cand voi ati terminat de distrus tara asta. Acum vreti sa reveniti ca sa stingeti lumina presupun

    RăspundețiȘtergere
  18. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  19. blondei: franta asta-i pe curtea domneasca, colt cu pietonalul! la felinarul rosu(ma rog, portocaliu)! las-o jos ca macane!
    p.s. dinule, vad ca te-ai procopsit cu dejectiile fluviu ale ayatolahului, la cealalta postare!

    RăspundețiȘtergere
  20. S-au trezit si avortonii de la Psd .....Avortonul sef merge cu miloaga la Parlamentul European....ne face imagine buna prezentza lui acolo? nu cred

    RăspundețiȘtergere
  21. Nechifor a venit cu un Zmeu sa platească membrilor de partid, cei 50 de lei, promisi pentru proteste, vazand ca sunt printre protestatari si oameni simpli care sunt satui de clasa politica actuala, au crescut suma la 100 de lei de caciula moment in care lucrurile au degenerat. USL = PCR = Mizerie. Rusine.

    RăspundețiȘtergere
  22. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  23. nu inteleg ce problema aveti cu oamenii aceea care prostesteaza? din cate stiu eu dreptul la democratie ni l-am castigat in 1989.sau....dupa unii trebuie scandat doar jos pdl. or fi uitat oamenii ce-au facut usl-istii(psd, pnl) in 20 de ani de guvernare

    RăspundețiȘtergere
  24. Parerea me este ca nici un cetatean roman nu este obligat sa tina sau sa fie inscris intr-un partid asa ca parere fiecaruia conteaza

    RăspundețiȘtergere
  25. Sa stiti ca este foarte rau ca cei de la USL profita de durerile oamnilor si vor sa isi faca campanine pe spatle lor RUSINE USL

    RăspundețiȘtergere
  26. sper sa isi dea seama lumea la timp ca usl-ul nu este capabil sa guverneze tara in situatia in care se afla momentan!!!!!
    treziti-va si analizati, nu iesiti in strata si cereti ce nu este posibil!!!

    RăspundețiȘtergere
  27. pt Anonim de la 06.17

    Nu ştiu ayatolahul ăsta. Iluminează-mă te rog. Văz că e pus pe comentat, nu glumă

    RăspundețiȘtergere
  28. Cat de marsavi pot fi Usl-istii,isi atrbuie si intentiile unor oameni care sunt satui de tot,si nu mai cred in nimeni din clasa politica!

    RăspundețiȘtergere
  29. la un momentdat sufoca comenturile de la chira.

    RăspundețiȘtergere
  30. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  31. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  32. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  33. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  34. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  35. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  36. Camil şi-a şters singur comentariile, vor fi eliminate şi replicile la acele comentarii

    RăspundețiȘtergere