[VIDEO] Intelectualii, "voluntari" de nevoie la curăţat zăpada din parc

Muzeografi, restauratori sau bibliotecari, cu doctorate ori masterate, angajaţii Muzeului Bucovinei şi ai Bibliotecii judeţene "I.G. Sbiera" Suceava au fost "mobilizaţi" astăzi să cureţe zăpada din parcul central, acolo unde funcţionează Târgul de Paşti.

Cine spunea că zilele "voluntariatului" de nevoie sunt de mult apuse?



detalii la SuceavaPeNet.ro

Trimiteți un comentariu

10 Comentarii

  1. Pai PDL mai avea putin si instaura dictatura si partidul stat .Acesta cu voluntariatul e un exemplu.Azi s-a pus in discutie ca avortul sa nu se mai faca la liber,ci doar cu un raport al psihiatrului(ne aduce aminte de epoca de aur)???cand Ceasusescu voia sa maresca septelul de copii??
    Dar cea mai tare chestie este ca Noul Cod Penal va fi “adaptat valorilor europene” si, datorita politicilor legislative elaborate de Ministerul Justiţie, în Codul Penal 2013 infracţiunea incestului ( relaţiile sexuale între părinţi şi copii sau între fraţi şi surori ) nu se mai regăseşte
    Urmează dezincriminarea pedofiliei probabil.
    Noroc ca USL va spulbera mafia portocalie si toate aceste aberatii nu se vor produce.

    RăspundețiȘtergere
  2. trebuie identificati cei care au dat ordinul din partea CJ Suceava si trasi la raspundere: s-a facut protectia muncii? au fost echipati corespunzatorsalariatii acre au participat la aceasta activitate? de ce exista discrimanare sexuala: de la biblioteca judeteana au venit doar barbatii iar de la muzeu si femei si barbati; de ce directorii celor 2 instituii: cei 3 de la muzeu si seful bibliotecii nu au luat masurile legale care permiteau refuzul unei asemenea grozavenii? de ce ? pentru ca sunt membri PDL sau sustinuti de acedst partid? de ce reprezentantii CJ Suceava au negat orice implicare? deci, haideti sa nu mai bem apă tulbure... heirupismul acesta de gen comunist nu mai poate functiona intr-un stat modern, democratic... exista alte modalitati, eficiente de a curata arborii... aşa, 2 institutii culturale de prestigiu, s-au facut de ras.... acum va rade toata tara, deja stirea a fost vazuta la Antena 3 si acum 10 minute la Antena 1.... rusinikăăăăăă

    RăspundețiȘtergere
  3. Ei asa e cand in Suceava dictatura portocalie a luat-o razna.Cineva se crede stapanul universului.A scis cu oi pe dealuri.este baiatul care aduce lumina sfanta,si acum da ordine scurte si clare ca tovarasii sa iasa la munca patriotica si sa cante melodii revolutionare.Sunt curios cum directorii acestor institutii bugetare vor ponta salariatii pentru cele 2,3 ore de munci patriotice.Vor trece in condica:munca patriotica spre slava preaiubitului conducator.Avea dreptate deputatul Nicolicea sa stea cu Constitutia Coreii de Nord.ASTA NE ASTEAPTA TOVARASI.
    Si la munca tovarasi:Hei rup Hai rup Bumbesti Livezeni

    RăspundețiȘtergere
  4. Flutur la psihiatru:
    - Nu stiu ce se-ntampla ca in ultimul timp sunt tot mai atacat de opozitie si de manifestanti, au inceput sa ma paraseasca pana si sustinatorii fideli si scad vertiginos in sondaje. Mi se reproseaza ca prea ma bag in toate, ca sunt autoritar ,ca scriu cu oi pe dealuri,ca sunt baiatul care aduce lumina sfanta si chiar ca ma dau drept Dumnezeu…
    Psihiatrul:
    - S-o luam incet si metodic. Spuneti-mi amanuntit si in ordine cronologica tot ce-ati facut.
    Flutur:
    - Pai, la inceput am creat Cerul si Pamantul…

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma ingrozesc a inceput iar pomana electorala.Am vazut ca se dau pungi cu peste mai ales de Anastase si Lazaroiu.Se dau gaini,pui ,si asa mai departe.Impresia e jalnica.In primul rand transforma poporul roman in popor de milogi care sta cu mana intinsa si cere pomana.In al doilea rand sunt banii nostri ,sunt banii pe care Ungureanu i-a dat PDL 170 milioane.In al treilea rand nu inteleg cum poate cineva sa dea alimente perisabile si sa nu fie amendat si luat pe sus de politia sanitara.Unde este certificatul sanitar care sa ateste caliatea marfii?Nu inteleg cum cineva sa dea pungi si sa nu fie saltat de politia comunitara.Unde este autorizatia de comert?Unde sunt facturile marfii si cu ce bani s-a platit marfa?Se incalca toate legile si toti inchid ochii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt angajat al bibiliotecii, si sa stiti ca nu a fost obligatoriu, domnul Director a zis ca nu este obligatoriu sa iesim

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce daca au doctorate, masterate si multe altele, ar fi trebuit sa iasa chiar mai multi. Si eu am masterat, dar as iesi cu placere la o asemenea actiune. Eu cred ca romanilor in general le lipseste simtul civic.

    RăspundețiȘtergere
  8. In legatura cu expertiza psihiatrica a femeii care vrea sa faca avort, sunt in totalitate de acord. Trebuie sa se stie daca e intreg la cap cel ce vrea sa omoare o fiinta umana, si nu mi se pare dictatura ci doar o dovada de umanitate. Si vad ca domnul cu primul comentariu se scandalizeaza tare cand e vorba de incest, dar cand e vorba de avort devine brusc indulgent. Suntem un popor de crestini si ar trebui sa nu fim indulgenti la nici una dintre cele doua imoralitati.

    RăspundețiȘtergere
  9. Da eu zic ca traim intr-un stat european si democratic.Pentru curatenia in parcuri sunt salariatii primariei care sunt specializati in astfel de lucrari si au si echipament de protectie.De asemenea asistatii sociali pot fi folositi la astfel de actiuni.Eu ma intreb domnul salariat al bibliotecii asta trebuie sa faca in timpul programului?Pentru asta este platit?
    Referitor la avort fiecare femeie este libera conform constitutiei sa procedeze cum doreste.e vorba de trupul ei ,de viata ei si ea decide daca va avea copii sau nu.Suntem un popor de crestini dar nu un popor de pocaiti.Nu asta este solutia pentru a creste natalitatea.

    RăspundețiȘtergere
  10. Puneti mana si ajutati mamele financiar , dati-le concedii maternale platite calumea, nu bataia de joc care e acum.Daca tot vreti explozie demografica.Ajutati tinerele familii . Dati-le PRIME celor care trec de al treilea copil.Reintroduceti statutul de MAMA EROINA. Nu va comportati ca o politie cu svastica, cine vrea sa faca avort va face indiferent de ce poze ii aratati voi.Faceti reclama pentru TV, explicati tinerelor mame sa nu mai nasca si sa ii arunce la gunoi, spuneti-le ca exista optiunea legala unde nimeni nu te trage de sireturi de a da in adoptie.Multe nu stiu asta.

    RăspundețiȘtergere