Locale 2012: USL a obţinut majoritatea în Consiliul Local Suceava

Uniunea Social Liberală a reuşit să obţină majoritatea simplă în Consiliul Local al municipiului Suceava.

La alegerile de ieri, USL a obţinut 22.664 de voturi iar PDL a fost votat de 17.540 de persoane. Al treilea partid care a reuşit să tracă pargul electoral este PPDD care a scos un scor de 2.693 de voturi.

În baza acestor rezultate, USL a reuşit astfel să obţină 12 mandate de consilieri locali iar PDL a obţinut 10 mandate de consilieri, dintre care unul la redistribuire. PPDD a reuşit să obţină un singur mandat de consilier.

La funcţia de primar, alegerile au fost câştigate de candidatul PDL, Ion Lungu, care a reuşit să obţină al treilea mandat consecutiv la conducerea Primăriei Suceava.

Potrivit rezultatelor finale ale numărătorii paralele a voturilor, Ion Lungu a fost votat de 22.118 de persoane în timp ce Ştefan Alexandru Băişanu a reuşit să obţină 20.921 de voturi. Diferenţa dintre cei doi candidaţi este de 1.197 de voturi.

Rămâi pe dinuzara.com pentru rezultatele finale ale alegerilor locale din judeţul Suceava.

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. uslasii sa nu se mai umfle in pene la tv pt ca lumea nu i-a votat pe ei de dragi ce le sunt.cel putin,la noi,in Suceava,au fost votati numai ca judetul sa scape de cartitele portocalii care deja isi faceau de cap la noi.baisanu si nechifor sunt atat de stersi incat portocaliii faceau orice pe plaiurile bucovinene de multi ani.Nechifor a cazut din elicopterul de campanie direct in fotoliul de la Ciolanul Judetean.vezi Nechifore ca deja intreci masura.ai circulat cu elicopterul sa nu-ti rupi suspensia la Nissanul cu girofar prin gropile Bucovinei,unde,noi prostimea platitoare de taxe,v-am injurat de toti sfintii pe toti,gramada?

    RăspundețiȘtergere