Lungu câştigă cu emoţii un nou mandat de primar

Candidatul PDL la funcţia de primar al municipiului Suceava, Ion Lungu, reuşeşte să obţină un nou mandat la alegerile locale de la 10 iunie 2012.

În urma numărătorilor paralele efectuate de partide, se pare că Ion Lungu a câştigat alegerile la o diferenţă de câteva sute de voturi. Primarul Ion Lungu a câştigat la diferenţă mare de voturi în secţiile din cartierul Burdujeni.

Pe locul al doilea se clasează Ştefan Alexandru Băişanu care a reuşit să câştige majoritatea secţiilor din oraş.

Diferenţa dintre cei doi este de aproximativ un procent din voturile valabil exprimate.

Rămâi pe dinuzara.com pentru rezultatele finale ale alegerilor locale din judeţul Suceava.

Trimiteți un comentariu

22 Comentarii

  1. pai pe realitatea zice ca psd

    RăspundețiȘtergere
  2. a castigat Lungu, fix in momentul asta mai sunt de numarat 3 sectii de votare din care 2 pdl. felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Extragerea la "marea tombola" sa o faca castigatorul, adica Lungu.

    RăspundețiȘtergere
  4. FELICITARI USL pentru victoria zdrobitoare cu 60% pe tara.Practic USL a spulberat PDL care are 11% la fel ca si partidul babelor si pensionarelor psihopate si zalude PPDD.
    Practic la ora actuala nu mai exista opozitie in Romania.Era normal ca acest partid dictatorial,tradator de tara si de neam,care ne-a vandut tara ungurilor,care a vrut sa dea cadou cuprul si sa ne otraveasca tara cu cianuri si cokteiluri de 500 substante toxice,care l-a avut pe Basescu presedinte,prim ministru,parlament,Curtea constitutionala,Televiziunea romana sa dispara practic de pe esichierul politic.asteptam alegerile parlamentare si prezidentiale.

    RăspundețiȘtergere
  5. FELICITARI Domnului Nechifor care l-a spulberat pe baronul local de trista amintire si care se baga in seama la televizor in dreapta lui Boc.Felicitari celor din Burdujeni(Lungu a foast ales in Burdujeni iar in Suceava a fost ales Baisanu)pentru ca si-au ales un primar dupa chipul si asemanarea lor.Adica au ales o fantoma PDL-ista care va bantui pe holurile primariei .Au ales un dinozaur al istoriei care va bloca dezvoltarea orasului patru ani.caci el nu mai reprezinta nimic.Nu-l mai are pe marele baron,nu mai are partid,nu mai are nika.Este doar o holograma.

    RăspundețiȘtergere
  6. Esti prost? Lungu si Flutur au inceput modernizarea judetului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Lungu primar de Burdujeni.Sa-si mute primaria acolo!Rusine Burdujeni ati ramas de rasu tarii!!!Suceava nu-l vrea!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Modernizare?Afaceri de familie pe spinarea sucevenilor!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. nu e adevarat ca bdj'ul l'a ales pe lungu....si in alte cartiere a castigat tot lungu...:))si baisanu a fost ales pt ca i'a prostit pe suceveni care stau ca oile la tombola si la ora asta in fata la bucovina:)):))pt a putea participa:))

    RăspundețiȘtergere
  10. Baisanu a castigat in Suceava numai din cauza tombolei. Baisanu e un hotz si un excroc. Cei cei au de avut de-a face cu el la Pro Humanitas stiu ce spun.

    RăspundețiȘtergere
  11. ciume usl'iste dar parca a fost interzisX(

    RăspundețiȘtergere
  12. nu va iesi primar Lungu,nu sepoateasa ceva

    RăspundețiȘtergere
  13. prosti astea din burdujeni. prosti prosti.....2 parcuri si un asfalt de tot rasul...gata LUNGU. cei mai idioti oameni.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu cei din Burdujeni sunt prosti. Prosti sunt USL-istii ca nu si-au pus un candidat care sa merite voturile oamenilor. Baisanu este eternul loser. Dar acum, e prea tarziu, poate uslasii vor invata ceva din esecul de la Suceava.

    RăspundețiȘtergere
  15. Băişanu era un prost când era la prefectură.. nu se putea lucra cu el. O zic angajaţii din vremea aia. La facultate e un profesor prost... se ia de studenţi, îi jigneşte, se dă la fete şi încearcă să profite pe urma tuturor. Ia să nu fi organizat rahatul ăla de tombolă... mai avea atâtea voturi? NU!!! Pentru că la Suceava trebuie să fie ca în lumea a 3-a... trebuie să dăm o mită electorală mascată pentru a aduna voturi. Plus că majoritatea oamenilor nici nu ştiau că există DOAR UN SINGUR TUR pentru a alege administraţia locală (40% la nivel naţional nu ştiau acest lucru). Mă bucură faptul că a rămas Lungu mai departe... poate rămâne şi Flutur. Degeaba se cacă anti-PDL-iştii pe ei, dar în mandatul trecut al lui Flutur s-au făcut în judeţ o grămadă de progrese. COMPARAŢI CU ERA MÂRZA ŞI ARĂTAŢI-MI CE-A FĂCUT PORCUL ĂLA GRIZONAT. Tocmai prin faptul că la alegeri toţi zic mereu "de 22 de ani nu s-a făcut nimic aici" reiese faptul că şi colegii celui care zic asta (şi au fost la putere) sunt tot nişte proşti. Hoţii strigă hoţii!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Orice aurolac din parc daca era pe lista usl, cistiga acum alegerile. Asta era conditia, sa fii in usl.Asa ca nu-i meritul lui Nechifor daca ajunge la consiliul judetean. Cu baisanu, e alta poveste, e prea dobitoc, nu l-au votat nici ai lui.

    RăspundețiȘtergere
  17. nu e rau,fratilor,ca a iesit Lungul primar iar.fiecare aveti dreptatea de partea voastra.serios.Lungu nu il mai are in spate pe Fluturasul mafiot,in schimb are multi uslasi si in Ciolanul Judetean si in cel Local.nu e rau deloc pt ca se vor pazi unii pe altii.nu vor mai putea face cumetrii,manarii,sifonari etc fara ca ceilalti sa observe si sa-si dea peste labe unii la altii.deci nu va mai scoateti ochiii reciproc.nu uitati ca vin alegerile in toamna si cine nu face treaba iar o ia,nu conteaza ce culoare are.e bine ca am mers la vot asa multi si sper sa am dreptate:))daca se vor certa pe ciolan am putea face acelasi lucru ca asta iarna,cand,luni in sir,toti aveau morcov ca vor cadea de pe scaune cand se adunau oamenii in strada.veti spune ca la Suceava am fost cativa.ati avea dreptate.dar se pare ca a avut efect,totusi.amenzile primite sigur au avut:(

    RăspundețiȘtergere
  18. ATI UITAT CU TOTII CA LUNGU A FOST IN PNL/DACA LA TOAMNA IESE USL SA VEDETI CE REPEDE TRECE LUNGU IN BARCUTA USL.....

    RăspundețiȘtergere
  19. Felicitari sucevenilor(burdujenenilor, si-au ales un primar pe masura.
    Burdujeni - Prelipca - Areni, patetic. Alooo, poate aude cineva si muta primaria in ”Regat” sa nu contamineze Universitatea!


    ANDREI B.

    RăspundețiȘtergere