Nechifor s-a mutat în fostul biroul al lui Flutur, ocupat până acum de Băişanu

Anul trecut, după ce a câştigat funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Ioan Cătălin Nechifor a suprins pe toată lumea când s-a instalat într-un birou de la parterul instituţiei. Povestea aici. La acea vreme prin Consiliul Judeţean se vorbea că Nechifor s-a mutat la parter pentru că preşedintele PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, pe atunci vicepreşedinte al CJ, ar fi ţinut cu tot dinadinsul să ocupe fostul birou al lui Gheorghe Flutur de la etajul I al Palatului Administrativ, cel mai mare birou din clădire.

Zvonurile par să se confirme acum după ce Băişanu a plecat la Bucureşti devenind beneficiar de salariu de deputat, maşină, secretară şi cazare la hotel de lux, toate plătite din banii tăi, dar şi soţ de preşedintă-director general al CAS Suceava cu salariu, secretară şi maşină plătite tot din banii tăi. Nu ştiu dacă şi la Camera Deputaţilor o fi având pretenţia să i se dea cel mai bun birou dar sunt sigur că acolo oricum nu l-ar fi băgat nimeni în seamă.

Spuneam că zvonurile par să se confirme pentru că Nechifor s-a şi mutat săptămâna aceasta în biroul lăsat liber de Băişanu. Vicepreşedinţii Ilie Niţă şi Alexandru Rădulescu au fost îngrămădiţi în biroul de la parter al lui Nechifor.

Ce părere aveţi de joaca asta de-a birourile?

Trimiteți un comentariu

15 Comentarii

  1. Si care e problema?Nechifor poate sta in ce birou doreste,e dreptul lui.Asa cum fiecare functionar public are un birou asa si presedintele CJ are dreptul la un birou.Cat despre Baisanu spui ca este beneficiar de salariu de deputat, maşină, secretară şi cazare la hotel de lux, toate plătite din banii nostri.La fel ca Baisanu sunt cei 580 de parlamentari.La fel ca Baisanu este si Flutur si Ardeleanu care au aceleasi privilegii chiar daca au intrat pe usa din dos a parlamentului.Sotia lui Baisanu avea dreptul conform legii sa participe la concurs.Si nu este singurul caz in care sotiile si copiii parlamentarilor ocupa functii publice(vezi fata lui Basescu si a lui Flutur).

    RăspundețiȘtergere
  2. draga dinule, de ce tot ataci pe baisanu ? nu te mai saturi zilele astea... dar inactivitatea lui nechifor ti-e indiferentă? nu e frumos, incepe sa nu imi mai placa cum privesti lucrurile, partinic

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo Dinu - pot spune tare si raspicat ca esti un adevarat om de presa te-am citit si in guvernarea pdl si continui sa te citesc si pe guvernarea usl - tai si spanzuri acuma ca si atunci din punctul meu de vedere asa trebuie sa procedeze un ziarist , dar vezi tu pana acuma erai apreciat de oamenii de casa ai usl-ului cand in fiecare articol scriai de magariile pdl-ului dar de cand usl este la guvernare ai inceput sa fii atacat

    Intr-un fel ma amuz deoarece sunt unii anonimi pe aicea care vin cu niste explicatii de 2 lei - Cica sotia lui Baisanu are drept sa se inscrie la concurs - bine bre si daca e asa concursul ala cat de corect a fost ? iar de Basescu ? - ca a ajuns EBA in parlamentul european - bre camarade - EBA a fost votata de niste gaste pe vremea aia cum niste gaste pe vremea asta au votat usl crezand ca va fi lapte si miere.
    De copii lui Flutur eu nu stiu ca ar fi in Romania sau ca ar fi persoane publice - daca celebrul anonim stie mai multe sa ne dea detalii , dar eu zic ca omul are in cap numai Antena 3 si inca nu a observat ca pdl nu mai exista la guvernare , ca baietii pe care ii sprijina el sunt laguvernare acuma si maresc taxele, schimba legi si au uitat deja de promisiunile din campania electorala.

    Eu zic asa pentru celebri sustinatori usl - sa isi vada de treaba lor si sa se faca ca ploua , deoarece usl o arde nasol rau de tot, asa consider eu ca ar fi frumos.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sigur ca moral si etic ar fi ca sotiile,copiii si rudele parlamentarilor sa nu ocupe functii inalte in administratie sau in cabinetele lor pentru a evita conflictul de interese.Dar legal se poate .Dau exemplul lui Flutur.Carmen Cristiana Flutur, fiica fostului prim-vicepreşedintelui PDL Gheorghe Flutur, a fost consilier la Cabinetul ministrului Comunicaţiilor, Valerian Vreme.Elena Basescu este europarlamentar ales prin celebrul procent de 10 voturi la fiecare sectie de votare(In Suceava datorita stradaniei lui Flutur s-a batut recordul tovarasi).

    RăspundețiȘtergere
  5. USL este forta politica de care avea Romania in ultimii 22 de ani.De-abia acum se pun bazele unui stat democratic ,modern si european.Ultimii 8 ani au fost marcati de epoca basescu.A fost un regim dictatorial ,corupt,care
    a mutilat societatea romaneasca si mecanismele democratiei.Basescu a anulat notiunea de parlament,guvern,CC,CSM.Toate au fost aservite lui.Legile cele mai importante ale tarii au fost adoptate prin asumarea raspunderii.Dar vine schimbarea.Se modifica constitutia si aceste mecanisme ale democratiei se instaureaza corect si in tara noastra.

    RăspundețiȘtergere
  6. si-a reactivat uslasii echipa de postaci?

    RăspundețiȘtergere
  7. E normal deoarece spiritul basist bantuie Suceava precum bantuia smogul de la vechea IFA.Trebuie ca cetatenii sa inteleaga excact ce se intampla ca de aia are USL 75% in parlament.

    RăspundețiȘtergere
  8. Are dreptate anonimul de mai sus: unii traiesc in “sindromul soldatului japonez”, razboiul e terminat de 10 ani, imparatul a abdicat iar el lupta mai departe in jungla. USL este la Putere de 9 luni de zile si ei patineaza in aceeasi schizofrenie si paranoie generate de latrine, exact ca in campania electorala.

    Subiecte marunte, barfe oligofrene venite, la comanda, in orasul cu 5 miliarde de pureci cand Curtea Suprema de Justitie a decis ieri ca dosarul ICA, cel care se refera la fraudarea Statului Roman de catre varanul veninos cu vreo 60 de milioane de euro, sa se intoarca la Tribunalul Bucuresti.

    Astfel patronul mizeriei Antena3 a reusit tergiversarea dosarului penal cu inca vreo cateva luni prin manevra lui josnica de a demisiona din Senat la o saptamana dupa ce si-a depus juramantul de senator. El profita de lacunele uneia dintre multele legi tembele create in ultimele doua decenii de clasa noastra politica formata preponderent din mafioti semi-analfabeti, mafioti care nici macar ei nu si-au imaginat ca va exista la un moment dat un individ atat de josnic si parsiv incat sa joace ping-pong cu un dosar penal intre Tribunal si Curte, bazandu-se pe un electorat cu creierii facuti terci si reusind sa-si bata joc de intreg Sistemul Juridic National.

    Ma astept ca fostul turnator dovedit sa candideze din nou la Senat, sa castige in mod clar un nou post de senator (ma bazez aici pe inteligenta deosebita a „poporului”), dupa care sa demisioneze din nou, si tot asa...

    Telul lui este in mod clar evitarea pronuntarii unei solutii definitive inainte de prescrierea faptelor (anul 2018) sau macar inainte de atingerea obiectivului care il obsedeaza pur si simplu (pe motiv de frica de puscarie) si din cauza caruia a fost nevoit sa transforme zeci de fosti jurnalisti onesti in mercenari mancatori de rahat si sa-i plateasca din gros: incalecarea Justitiei din Romania, mai exact ajungerea la situatia din 2000 – 2004, cand procurorii se temeau sa faca dosare, iar judecatorii se temeau sa le finalizeze cu condamnari.

    Felicitari, varane, ai mai castigat cateva luni de libertate. Dar sa nu-ti faci iluzii ca vei scapa de puscarie. Pe pupatorii de moaste ii poti pacali cu dulaii tai turbati de la Antena3, dar aliatii nostri occidentali nu vor permite sa incalecati voi Justitia asa cum v-ati propus. PUSCARIA TE VA MANCA! Pe tine si pe cei ca tine, cei care ati tinut in mocirla aceasta tara si care nu vreti cu niciun chip sa o lasati sa se smulga din aceasta mocirla, sa o lasati sa invete si sa adopte valorile civilizatiei vestice.

    Greseala voastra, a securistilor imbogatiti prin frauda si prin jaf, a fost atunci cand v-ati dorit sa intrati in UE si NATO. Chiar nu v-ati gandit ca odata cu fondurile alea europene pe care in lacomia voastra fara margini visati sa le deturnati, vor veni dinspre vest si niscaiva reguli de respectare a legii? Naspa!

    Era mult mai bine pentru voi daca l-ati fi lasat pe tatucul vostru Iliescu sa va bage in CSI, asa cum voia el. Acolo puteati sta linistiti, legea o faceati doar voi, mafiotii. Dar voi "nu si nu, vrem cu occidentalii, ca aia au bani mai multi". Acum cred ca blestemati ziua in care v-ati hotarat sa sustineti aderarea la UE si NATO. Propria voastra lacomie va fi cea care va va lichida definitiv.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ei na l-ai gasit pe Voiculescu acuma.Pe langa el sunt mii de persoane care au facut toate grozaviile pamantului si nici macar nu au nici un dosar.Incepand cu basescu care are totusi trei dosare penale.Pai daca presedintele tarii are trei dosare pe rol,ce sa mai zici de ceilalti?

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce explicatii - cica daca Basescu a furat de ce sa nu o faca si altii - Deci daca el are 3 doresare penale tu ca esti mai tare ca el trebuie sa ai 4 - USL am impresia ca voi il stimati pe Basescu Vai de capul meu usl-isti ce sunteti - nici macar acuma nu vedeti ca ati fost mintiti - ati ajuns sa il aparati pa Voiculescu , pe Becali doar de dragul puterii - De 9 luni usl e la guvernare si nu a facut nimica - a marite taxele , a oprit lucrarile demarate de pdl in Suceava ,preturile au crescut , a schimbat legi fara nici un sens a creat numai probleme. Va vinde tot ( CFR, Transgaz, etc ) ca sa prinda ceva bani pentru a scapa de problema banilor , Nu au facut nimica din ce au promis in campania electorala . Vai de capul nostru ce vremuri o sa vina si cand vad ca mai sunt usl-isti care comenteaza de Basescu ma strange in spate - Sunt curios cand nu va mai fi Basescu pe cine o sa dati vina , sau Basescu va ramane o fantoma pentru voi de acum in colo ....

    RăspundețiȘtergere
  11. USl schimba fata tarii zi de zi si o aduce in normalitate.Adica o tara democrata unde fiecare isi face treaba.Oricum Basescu a ajuns la groapa de gunoi a istoriei.Taxele s-au marit la Suceava cu 16% deoarece primaria Suceava are datorii.de ce intreaba-l pe Lungu.Ai zis bine,lucrarile au fost doar demarate de PDL.Flutur nu a fost in stare in patru ani sa faca un rahat de centura de 19 km.Groapa de gunoi de la Moara a trebuit sa vina Nechifor sa demareze lucrarile.La aeroport tot Nechifor a facut licitatia.Deci despre ce lucrari vorbesti ale PDL?

    RăspundețiȘtergere
  12. Băi răducul pisicuței mă-tii, pușlama moscovită, fă-ți naibii un cont și semnează-ți flatulațiile lozincarde.
    Îți priește a naibii anonimitatea, șobolan din catacombele Kremlinului.
    „Stilul” tău este inconfundabil, lătrăule și are același iz pestilențial al zoaielor revărsate, cu generozitate, din țucalurile latrinelor varanului în capul românului sărman.

    Subiectul ICA jenează? spurcăciune bolșevikă?

    RăspundețiȘtergere
  13. Voi sunteti drogati cu totii - va da droguri in fiecare si usl - 1. Marirea Taxelor a fost facuta in toata tara nu numai la Suceava ca usl nu are bani sa faca ce au mintit si oamenii incep sa vada ca au fost prostiti in sitl mare , 2.Centura - a fost inceputa de pdl si Flutur - usl a oprit lucrarile ca nu sunt bani - vedem daca va aloca bani si in cat timp va termina lucrarile plus ca centura a fost oprita ca usl ( prin consilierii lor de la Scheia ) au alimentat conflictele pentru expropieri. 3. Vom vedea in cat timp se va termina groapa de gunoi sub guvernarea usl ca doar acuma are spijin la Bucuresti cu atatea senatori de deputati plus majoritate mare de tot . 4 La aeroport la fel pdl a dus bani si usl a vrut sa opresca lucrarile ( sub pretextul ca sunt prea multe prea multe aeroporturi in Zona Moldovei ) - au anuntat ca vor muta totul la aeroportul Iasi - care desigur dupa ce au castigat alegerile acuma spun ca nu este cadru legal pentru ca sa finateze aeroportul de la iasi - exemplele pot continua cu minciunile usl - De cand usl este la putere nu am modernizat nici un punct termic nu s-a mai miscat nimica in Municipiul Suceava dar nici in Judet . La ora actuala puterm vorbi doar de bani audusi de pdl si unde usl spera sa taie panglicele ca sa apara la stiri. Profitorilor faceti si voi ceva nu va mai laudati cu faptele altora !

    RăspundețiȘtergere
  14. Vorbesti sa te afli in treaba.Primariile care nu au datorii nu au fost obligate sa mareasca taxele si impozitele.Iti dau un exemplu rapid:
    "Peste 20 de primării din Bistriţa-Năsăud, ceea ce reprezintă o treime din totalul acestora, nu au mărit taxele şi impozitele pentru anul în curs.ste vorba de comunele mari din judeţ, dar şi de cele trei oraşe, Beclean, Năsăud şi Sîngeorz-Băi." Asa e in toata tara.despre centura s-a vorbit de ne doare gura.Flutur in 2011 nu mai avea bani nici sa bea apa.

    RăspundețiȘtergere