VIDEO| Băişanu, ciuca ironiilor din Parlament

Circ ieftin provocat de deputatul Ştefan Alexandru Băişanu în timpul dezbaterii legii bugetului de stat. Miercuri noapte, pe finalul şedinţei, Băişanu, soţ de preşedintă-director general la CAS Suceava, a reuşit să devină parlamentarul pe care toţi colegii îl iau la mişto.

Pentru prima dată când a deschis gura de la tribuna Parlamentului (în afară de depunea jurământului, evident), Băişanu i-a făcut pe unii să-şi facă cruce, pe ceilalţi să râdă cu gura până la urechi şi s-a oprit doar când a fost trimis la loc de preşedintele de şedinţă, Viorel Hrebenciuc.

Am pus şi înregistrarea să n-avem vorbe la proces. Imaginile nu au nevoie de alte comentarii. Iată pentru ce îi plătim salariu de deputat, maşină, secretară şi cazare la hotel de lux:



O poveste interesantă cu mult ciment abandonat găseşti aici iar o altă poveste despre certurile prin presă cu Nechifor, aici.

Trimiteți un comentariu

10 Comentarii

  1. vai de capul meu bre dinule... of.. era beat sandel? ce drecu? şi se mai mira lumea ca baisanu e peste tot injurat... şi cu hrebe se ia la cancan ? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. e cel mai prost din curtea scolii

    RăspundețiȘtergere
  3. Baisanu cu logica lui de profesor universitar m-a dat pe spate.

    RăspundețiȘtergere
  4. mai bine sa stea nenea logikul in parlament decat sa distruga generatiile de studenti :)) se pisa de ras tavarişcia hrebenciuc

    RăspundețiȘtergere
  5. Pare un prost dar nu e asa.Este mai abil si mai feroce decât credeti.Nu il subestimati ,e o maşinărie de facut bani si de înselat. Domnul "Profesor" poate sa ii predea "smenul " lui Hrebenciuc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vaaai de p*la noastră dacă așa bovină poartă steagul Bucovinei!

    Asta-Ii dintr-ăla logikon politikon pentru care non non de A egal un bulibașă prost, înfumurat dar cu piranda șăfă la CAS.

    în stânga imaginii este unul care întâi își face trei cruci mari și mai apoi se scapă pe el de râs!
    vai, vai, vai!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ha ha ha ha ha ce jenant...colegii lui nu il inteleg:-)

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie unuia nu mi se pare nu stiu ce. Fiecare are dreptul la o opinie si uite ca in Parlament in incercarea de a spune ceva ti se pumnul in nas unu-doi! Admir totusi tupeul de a te ridica si a lua cuvantul, nu toti sunt in stare!

    RăspundețiȘtergere
  9. singul şi singular, strâmt în propria-i piele
    fucking angry dacă-i cumva unu' mai "alb" ca el
    cu privirea-n cătătură de parcă-i după zăbrele
    s-a gândit (puţin, ce-i drept): ia să vorbesc niţel !?

    şi s-a desconspirat, fireşte, de ce psd-ul de aici
    îi ţinea controlul oratoric la minimum cu putinţă
    presa centrală asta aşteptă ... ăştea au "lipici"
    te-ai condamnat* (nici nu ştii,bah)la grea "sentinţă"


    RăspundețiȘtergere