Luhan candidează la președinția PDL

O să ne distrăm serios la alegerile interne din PDL. Petru Luhan tocmai ce a anunţat că va candida pentru preşedinţia PDL. "Am toate cele 35 de semnături necesare, moţiunea este scrisă, însa depinde de susţinerea liderilor de organizaţii. 6 lideri de organizaţii împreună cu domnul Scripcaru (n.red. liderul PDL Brasov) mi-au promis sprijin, însă doi s-au răzgândit. Nu va pot da un răspuns clar dacă voi depune moţiunea astăzi sau aştept până la alegerile următoare. În funcţie de susţinerea liderilor de organizaţii", a declarat, pentru Hotnews, europarlamentarul Petru Luhan.

Oare câte voturi va obține?

UPDATE: Iată şi cea mai recentă ispravă a lui Luhan:

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. Europarlamentarul PDL de Suceava, Petru Luhan, nu are idei, nu are vocabular şi nu are carismă. Petru Luhan de la Măneuţi are doar costume cu care se plimbă important peste tot pe unde este invitat.Petru Luhan de la Măneuţi s-a apucat să bată cafenelele bucureştene, dar nu singur, ci însoţit de domnişoare cunoscute marelui public."Il cunosc, am ieşit la cafea de două-trei ori. Sunt sigură că el a chemat ziariştii, el a dat la presă. Mi-a făcut o impresie foarte neplăcută. Este foarte needucat, chiar grobian şi nu mi-a făcut plăcere să vorbesc cu el. Mi-e milă de astfel de oameni, nu stau eu să le fac educaţie”a spus Tania Budi.E foarte bine.Cu asemenea candidati PDl nu se va mai reforma in veci si USL da fi la putere inca 100 de ani,Vorbesc de expiratul Blaga,de basescu cu fusta Udrea,de stalin cu fusta Monica macovei si de Luhan bucovinean loveru lui peste prajit.

    RăspundețiȘtergere
  2. merita comentata situatia sau babuinul?
    nu cred! mai interesanta era stirea cu tutorele lui luhan-flutur pre numele sau-care, chipurile, i-ar fi jurat credinta lui blaga! asta pana cand va fi sa voteze! cine a tradat va mai trada! si flutur are deja la activ cel putin doua tradari: a pnl-ului, care la facut om, si a lui blaga, la prima candidatura a acestuia la sefia gastii portocalii. ca sa nu mai vorbim de tradarea sucevenilor in favoarea posetitei udrei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Om platit degeaba ca multi altii... se plimba pe banii oamenilor si se imbogateste ca toti PDL-istii. Intradevar am auzit ca este dintr-un sat din Suceava numit Maneuti pentru care, ca europarlamentar, nu a faccut nimic de folos.

    RăspundețiȘtergere