Şeful DJTS Suceava, Cezar Moscaliuc, trimis la Timişoara

Pe modelul lui Todiruţ care a fost trimis la peşte pe malul Dunării, la Călăraşi, săptămâna trecută şeful Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport Suceava, Cezar Moscaliuc, a fost detaşat la conducerea DJTS Timiş iar şeful de acolo, Flavius Nastor, ar urma să vină la Suceava. Detalii interesante aici.

Care credeţi că ar fi şefii de instituţii din Suceava pe care aţi mai vrea să îi vedeţi trimişi la plimbare în celălalt capăt al ţării?

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. personal aş vrea nu sa fie detatasati ci doar sa nu mai fie sefi pe cei de la directia copilului, directia de finante publice, centrul de creatie, biblioteca judeteana, muzeul de istorie, directia de cultură, adic pe toti cei numiti pe alte criterii decat cele normale. punct.

    RăspundețiȘtergere
  2. pai, daca n-ar mai vrea sa fie sefi, au la dispozitie DEMISIA din functie! problema e ca mai bine se muta-n celalalt capat al tarii decat sa demisioneze din functia de sef si sa lucreze ca simplu functionar sau sefut mai mic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dinule, știu că e offtopic dar găzduiește-mi, te rog, acest mesaj adresat bufonului curții.
    Pe fițuica nenorocită a enjineerilor piulițari nu se mai poate spune absolut deloc fără să primești cizma BAN-ului în gură. Oricum Sceleratul roșu intră deseori și comentează anonim despre subiectele de aici,astfel ăncât să știe măcar ce ăl așteaptă.
    MESAJ:
    „Lăducu lui mamuța,
    Băi puștiulică!
    Am impresia că tu încă nu ai priceput care este poziția ingrată în care te-ai băgat în momentul în care te-ai apucat să reclami pokemoni și bakugani.
    Hai să fiu cât de cât explicit: Inconștiența penibilă ce ai făcut-o reclamând cai verzi pe perți și stele roșii în capul tău SE VA SFÂRȘI FOARTE NASOL PENTRU TINE.
    Am observat că NU AI NICI MĂCAR UN MINIMUM DE CUNOȘTINȚE JURIDICE. Nu ai NICI O TREABĂ nici cu procedura civilă, nici cu procedura penală. NU AI NICI UN HABAR ce este aceea încadrare juridică, ce este acela un probatoriu sau ce este aceea O PROBĂ MATERIALĂ. N-a i habar care este Temeinicia unei probe materiale.
    Nu ai idee ce sunt acelea premise, indici, elemente constitutive ale faptei sau cazurile în care punerea în mişcare sau exercitarea acţiunii penale este împiedicată. N-ai idee care sunt competențele de cercetare și soluționare a faptei penale,respectiv care sunt contravențiile și sancțiunile prevăzute de către diferite legi speciale.
    N-ai habar măcar cum se formulează și ce trebuie să conțină o „Plângere prealabilă de punere în mișcare a acțiuni penale”.
    Pokemoni, bakugani, potcoave de cai morți și aberații psiho-patologice?
    Tu îți întemeiezi plângerea pe pasaje citate DECUPATE DIN CONTEXT și la care nu ai fost câtuși de puțin element al comunicării? Sau poate îți închipui că niște fițuici ordinare scoase de tine la imprimantă, care nici măcar nu au caracter de înscrisuri sub semnătură privată, pot fi reținute ca TEMEINICE? ( see Titlul III C.p.p.)
    A spus bine cineva că trebuia să te ia la palme polițiștii.
    Toate zbaterile tale semiparanoice m-au amuzat teribil, vâzându-te cum încerci să faci exerciții de interpretare legislativă FĂRĂ SĂ AI HABAR DE FAPTUL CĂ VORBEȘTI NUMAI PROSTII.
    Bun! Însă în momentul în care ai început spă faci istericale în agora, lucrurile se schimbă.
    Se schimbă mai ales în ceea ce privește posibilitatea mea de a te târâi la rându-mi prin sălile tribunalelor. Dacă nu cunoști domeniul juridic, o să am eu grijă să te instruiesc temeinic. Prima dată ia desfă Codul penal și citește cam pe la început care sunt principiile generale de aplicare ale Legii penale.

    RăspundețiȘtergere
  4. Apoi mergi fuguța înspre sfârșitul terfeloagei și caută în articolele specifice fiecărei infracțiuni, cam, pe unde s-ar putea încadra porcăriile acelea pe care ți s-a năzărit ție că sunt nu știu cum. (fals identitate, propagandă fascisă, discriminare etc…)
    După ce găsești vreun articol de lege care să circumscrie psihozele tale, mergi de studiază și procedura civilă.
    Dar nu mai înainte de A LUA BINE AMINTE LA 259 C.p. – Denunțarea calomnioasă.
    Pentru că, măi băiețel, DACĂ NU ÎȚI INTEMEIEZI AFIRMAȚIILE FĂCUTE ÎN PUBLIC și nu furnizezi suficiente PROBE MATERIALE în sprijunul celor sesizate, ei bine, MĂ ÎNTORC CONTRA TA CU O PLÂNGERE CORESPUNZĂTOARE, adresată direct Parchetului de pe lângă Judecâtoria ta de domiciliu.
    Nu uita că ai semnat plângerea prealabilă cu toate datele tale de identificare. Să știi că nu mă ascund după cireș și chiar aș dori ca polițiștii să ajungă până la mine (prea puțin probabil, întrucât s-ar putea să fie nevoie de … comisie rogatorie!)
    Dar nu te neliniști, căci VOI MERGE EU LA POLIȚIA MUNICIPALĂ SĂ-ȚI AFLU IDENTITATEA.
    De prea mult timp aștept eu UN FAZAN gras ca tine, pe banii căruia să-mi cumpăr palat, iaht și Bentley.
    Astă treabă de mai sus este pe latura penală a cauzei.
    În paralel cu aceasta, întrucât calomnia și insulta nu sunt reglementate de penal ci au fost retrimise în civil. ÎȚI VOI INIȚIA O ACȚIUNE JUDECĂTOREASCĂ în vederea obținerii de daune morale și reparatorii.
    Căci tupeul, nesimțirea și inconștiența de care ai dat dovadă, afirmând în public fapte neadevărate menite să atragă asupra mea oprobriul public, trebuie să fie taxată corespunzător. Și mă cam gândesc undeva pe la vreun sfertuc de milion de … euro!!! (Domnia și prostia se plătesc, băiețel)
    Și în obținerea acestor pretenții fii tu sigur că voi ști să argumentez temeinic amploarea atingerii ce a fost adusă drepturilor personale (see Cod Civil, secțiunea 3 – Respectul vieții private și a demnități persoanei umane, art 70 – 74)
    Reține bine ce spune art. 72 după care dă-i bătaie în până pe la capătul Codului să te deslușești CUM anume se fac treburile astea. Poate între timp studiezi și C.proc.civ., nu de alta dar să te familiarizezi și tu cu un minimum de termeni juridici, ca să putem în fața instanței să asigurăm bunul mers procedural al celor 2 acțiuni.”

    RăspundețiȘtergere