Uituc Tonta, uituc şi boborul

Astăzi s-a împlinit un an de când prin voinţa populară exprimată la referendum cetăţeanul Băsescu Traian şi-a pierdut legitimitatea în funcţia de preşedinte al ţării. Văd că a început din nou să bântuie pe la chermeze săteşti şi mă mir că nu este huiduit, înjurat şi mângâiat cu îmblăciul. Uituc Tonta, uituc şi boborul.

Trimiteți un comentariu

6 Comentarii

  1. Mazilitul Basescu isi alege cu grija parangheliile rurale la care participa.Merge in primul rand la tara unde lumea se buluceste si se pozeaza cu el cum s-ar poza cu ursul sau cu maimuta pe litoral.Nu merge in orase sau in zone unde lumea nu uita ca a fost la referendul si a apasat cu sete stampila.A inceput campania electorala pentru noua jucarie Miscarea Populara.Ea va sluji in primul rand pentru EBA pentru a intra in parlamentul european .Basescu face campanie electorala pe fata,recruteaza primari de la PDL desi este presedintele tarii si trebuie sa fie impartial.Plus ca pentru campania electorala foloseste resurse bugetare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonimule(1), resursele bugetare folosite de cel mai mare plagiator si mincinos din istoria, veche si moderna, a Romaniei, Ilustrul mongoloid, sa nu zic tigan de la Targu Jiu, Ponta, pentru a face campanie electorala impreuna cu gangsterii lui care-l asteapta la cotitura cu mitralierele incarcate, sant inmiite si fara numar, insumeaza zeci de miliarde de euro.

    Lasa-l pe Base in pace pentru ca el este deja Istorie, uita-te ca in toate structurile puterii, de la Guvern si pana in cel mai prapadit judet,in pozitii cheie, sant oamenii din familia civila ai Prostanacului, (fini, nasi, socru, veri, verisoare, vecini, actuali si din copilarie, colegi de toate marimile si culorile, mama, tata, mercenari, bunici, matusi, unchi etc.), dar si din cea politica. Ei vor ingenunchia pentru totdeauna Romania.

    Vor desavarsi ceea ce a inceput marele asasin al Romaniei, bunicuta kaghebista, Ilici Iliescu, continuata, pe ici pe colo si de alte guvernari. Daca esti atat de revoltat ca Base face campanie electorala pe fata, revolta-te anonimule pentru ca ceea ce fac acesti borfasi mizerabili de la butoane se cheama distrugerea unei tari.

    Dintre sutele de exemple posibile, stiute si reale, iti amintesc doar de tunul de 100 de milioane de euro al altui circar mizerabil, Mazare, despre care, de frica si de spaima, mongoloidul nu zice nici-un cuvintel. Si aici va face dreptate tot "mamica Europa". Tonta este zero absolut fara baroni. Tun confirmat de institutii ale statului roman.

    Valul acela al urii din decembrie 2012 este ciclic, se va intoarce din nou in acest decembrie 2013. De data aceasta cu alti actori, dar si cu alte consecinte. Nimic nu este vesnic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ieri si azi s-a iesit din nou in Piata Universitatii.Si nu s-a schimbat actorul principal.Se striga din nou "Jos Basescu".Cat despre afirmatia ta ca Basescu e istorie este o afirmatie falsa.Basescu controleaza totul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cata inocenta si cata manipulare! Cu o putere instalata de 80% si cu toate institutiile statului, de la Dorohoi su pana la Vama Veche, conduse de nenumarate hoarde useliste, spui ca Basescu conduce totul. Uluitor si gretos. Jignesti minima inteligenta. In Piata UIniversitatii s-a strigat altceva. Ce ai auzit tu erau sarmanele jeguri ale lui Voiculescu de la DNA.Platite si umilite.

    RăspundețiȘtergere
  5. auzi nenea profesoru'! n-ai vrea sa te duci pana la aia sa le explici cum ii plateste felix? sau sa-ti aduci aminte cum te furisai mai acu' un an jumate pe langa zidurile prefecturii da frica "naimitilor" care protestau la -30 de grade ca sa-i raportezi insectei ca poate pleca fara "cor"? sau vrei o statuie pentru "eroism"? eventual de gheata, patru cuburi, da'sa fie cu vuiton?
    si la subiect: aia vreo 8,5 milioane care au votat(nu conteaza cum, dar au iesit la vot!) au fost doar idealisti. si au constatat doar ca s-au schimbat doar personajele din fata, papusarii au ramas aceiasi.
    e interesant un politician care numeste electoratul "jeguri", dar specific! parca si raposata academiciana se exprima cam la fel. si stim cum a sfarsit!
    apropos! nenea te-ai inscris cumva in miscarea poponara sau ai ramas pudel fidel?

    RăspundețiȘtergere
  6. unii nu mănâncă nicicând pe stomacu' gol, alţii
    ( afectaţi de PR cu impact la maţe) fac politică
    toţi vorbesc din cine sunt şi CE sunt, vocea critică
    dacă nu-i "cu rod" produce scuipat şi alte.. inflaţii

    RăspundețiȘtergere