Legaţi-vă cu lanţuri de bodegă!

Văd de vreo săptămână foartă multă energie consumată de nişte reportofoane umblătoare pentru a demonstra că bodega de la Casa de Cultură nu-i deloc hidoasă, că tavanul fals şi coloanele romane nu-s chicioase şi că "rafinatul" Viorel Aelenei e cel mai serios investitor din istoria târgului.

Mai văd şi oameni care până mai ieri îi ridicau statuie arhitectului Nicolae Porumbescu, iar acum îi terfelesc opera.

Cu suprindere asist la avalanşe de laude întru justificarea mizeriilor unui cetăţean care permanent şi-a bătut joc de lege.

Am o singură curiozitate. Dacă Aelenei nu ar fi alocat bugete generoase pentru promovarea în presă a evenimentelor de la Padrino, Office's sau Toscana, stabilimentul din foaierul Casei de Cultură ar mai fi fost apărat cu atâta îndârjire?

În urmă cu vreo doi ani, când alţi ţărănoi s-au tăiat la Ranch, crâşma a fost închisă cu mascaţii pentru că nu avea autorizaţie de funcţionare. Asta ar fi trebuit să se întâmple şi la Padrino Lounge dacă miliţia ar fi cu adevărat independentă şi chiar şi-ar face treaba.

Dacă ăsta este profilul afacerilor pe care le apăraţi, susţineţi şi promovaţi, legaţi-vă cu lanţuri de bodegă atunci când sper că autorităţile chiar îşi vor face treaba şi vor pune lacătul pe coşmelie.

Trimiteți un comentariu

6 Comentarii

  1. Dinule de ce nu spui ca bodega Ranch a fost inchisa cu zcopul sa fie preluata de un politist. Oare ilegalitatea nu se vede si acum? Dar m-am obisnuit cu presa ce tace si inghite

    RăspundețiȘtergere
  2. Bă Dinule... eu cred că tu eşti un frustrat virgin fără ocupaţie.... lehăi căcat fără incetare...mereu prezent la orice desfăsurare mai impotrantă.. fără rost... sper să nu sfârşeşti aninat de vreun copac la fel ca diana maloş ... sigur nu va crede nimeni că te-ai sinucis.... bafta in continuare..

    RăspundețiȘtergere
  3. E greu Dinule,tare greu!Ai ramas singur impotriva tuturor....Nasol cand toata lumea zice ca e alba,tu nu,e neagra frate! Nu mai privi lucrurile asa in negru,ma intreb daca sufletul tau e tot asa!Ia-o usor, ca altfel o sa ajungi la concluzia ca trebuie sa te legi chiar tu de un copac...

    RăspundețiȘtergere
  4. Comentariu la editorialul lui Tiberiu Avram:
    "Federatia Imm Suceava
    Ca si patronat al IMM-urilor sucevene, Federatia IMM Suceava isi exprima sustinerea fata de oamenii care investesc si isi dezvolta afacerea, care isi platesc taxele si impozitele, care creeaza noi locuri de munca.
    Un asemenea exemplu este patronul restaurantului Padrino, caruia trebuie sa i se acorde respectul cuvenit."
    Ia exemplu prietene Zara,tu ce ai produs pentru societatea in care traiesti,venin si vrajba,la altceva nu te pricepi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dinule, te citesc cu placere si de cele mai multe ori le zici bine. insa de data asta ai bagat-o in sant. Mie personal, arhitectura interioara a casei de cultura mi se pare hidoasa si comunistoida. Ce daca a fost proiectata de arhitectu` lu peste?! Asta a fost in 70. O fi fost frumoasa si se purta atunci. Ca si pantalonii evazati, dealtfel. Acum era rece, intunecoasa si insipida ca o boxa de subsol. Cat despre "rafinat", ala plateste anual, miliarde in taxe si impozite. Daca nici pe astia nu-i mai respectam..
    Iar inafara de tine, chiar n-am auzit pe nimeni sa-l vorbeasca de rau, asa cum aud de crasmarul de alaturi, recte scroafa aia de Lungu. Crezi ca ala-i in regula, blindat de avize? sa fim seriosi :)

    RăspundețiȘtergere
  6. măi oameni răi şi buni: terminati toti cu tâmpenia ca casa de Cultura e monuemnt si asa mai departe: jos cu ea.... in locul ei, o construcţie cu 4 parcari subternae, cu cu cinematografe subternae, cu sali de jocuri, cu restaurante, iar la suprafata sala de 2000 de locuri pentru viitoarea filarmonica si pentru viitorul teatru al Sucevei.. daca actuala constructie ramane in picioare suntem toti penibili.... si da.... sali de tip Lounge sunt ceva firesc intr-o societate normala... ce vroiati sa ramana spatiul ala najpretă acolo?

    RăspundețiȘtergere