Cum se sifonează fondurile publice pe paranghelii inutile [3]

Zilele trecute am găzduit două texte ale unui cititor cu privire la modul în care au fost sifonaţi banii pentru Săptămâna Tineretului (aici şi aici). Înţeleg că pe feisbuc ar fi apărut un fel de replică a consilierului local PSD Cornel Grosar, motiv pentru care public şi acest text primit ieri:

Dupa cum era de banuit, subiectul a avut reactii. In stilul caracteristic, domnul Grosar e ca o maicuta, el nu a facut decat bine, Aghiotantii sai au baut pe banii contribuabililor, iar deconturile le platim noi prostii, binenteles deconturile in fals, sa fereasca Dumnezeu sa verifice cineva actele organizatiilor care papa din bugetul de stat asa, cu nume si prenume, ca episoadele cu arestari sunt sigur ca ar fi numeroase si chiar incitante.
Domnul Grosar nu ne spune nimic de traficul de influenta si conflict de interese ca si consilier local la finantarea proiectelor Asociatiei Juventus, sau alte cateva pe care le-a prostit sa preia initiativa dar si jongleriile de falsuri grosolane, facute bineinteles pentru binele sucevenilor.
Nu e de mirare ca acesti "patroni" de asociatii, pupa toate dosurile posibile, cu diplome si medalii spoleite, pentru ca abonatii la bani publici sunt numarati, iar ceilalti trebuie sa inchida ochii.
Mai mult, multe din aceste organizatii, pe la colturi spun cum se duc sutele de milioane pe proiecte inutile, fara finalitate pentru suceveni, doar praf in ochi, dar cu siguranta cu finalitate pentru cei care "spetesc" pentru binele comunitatii. Si nu ma refer aici la proiectele unde sucevenii vin: concerte, manifestari in aer liber, ci proiectele ascunse, seminarii tinute de rude, prieteni , amanti, amante, petreceri ascunse in cluburi de prieteni.
Ar fi interesant de vazut acest blog care se va naste, pe care il vrea domnul Grosaru sa il faca, unde sa apara transparent cum au cheltuit banii publici aceste organizatii. Abia asta ar fi cu adevarat interesant. Ce spuneti domnule Grosaru? Aveti acest curaj? Sau poate sa cerem un control adevarat si cu adevarat mediatizat, case, venituri, afaceri?

Domnule Grosaru, cam cati bani ati dat acestui necunoscut Walter Chicotescu, sau cum se numeste el? De cate ori l-ati adus pe bani publici sa va cante in struna? Nu era corect sa vada sucevenii si alti artisti?
Domnule Grosaru, cate proiecte vi s-au aprobat ca sa va inchida gura cu Termica? Cam asta ar trebui sa se afle pe blogul dumneavoastra, transparent, nu ca nu ati luat bani de la invitatii la radio, ati luat influenta, care este mai mult decat bani, si se transforma in bani prin proiecte.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii