Penibil partid, penibil anunţ de candidatură

Gheorghe Flutur

Scriam zilele trecute despre cât de penibil a ajuns PNL Suceava, cu referire la tentativa eşuată de a organiza un miting de amploare în faţa Prefecturii în ziua în care moţiunea de cenzură era discutată în Parlament. Ne-am convins atunci că doar atât poate struţo-cămila rezultată din monstruoasa fuziune dintre PNL şi PDL.

Aminteam atunci şi cum Flutur nu se ştie pe unde stă ascuns şi pare că nu poate gestiona ciondăneala dintre Bălan şi Băişanu. De altfel, din 2012, de când şi-a luat bătaie de la Păcălin, am impresia că Flutur abia dacă mai trece prin judeţul ăsta. Nu ştiu cu ce se ocupă pe la Bucureşti, dar nici pe acolo nu i-a văzut prea de pomenit numele.

Azi i-am văzut din nou poza prin ziare. A trimis un comunicat de presă în care repetă, ca o placă stricată, singurul lui subiect de când a pierdut puterea: că Ponta nu dă bani pentru centură, aeroport şi pârtia de pe Rarău.

Astăzi, ca penibilul să ajungă la maximum, într-o conferinţă de presă la care mai participau Harşovschi şi Doroftei, printre discuţii despre Băişanu, Lungu, asfaltări, terenuri de sport şi invitaţii la dezbateri inutile, Bălan a anunţat că Flutur va fi candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte al CJ Suceava la alegerile din 2016.

Cum aşa? Dacă o fi chiulit la votul de modificare a legii alegerilor locale, poate îl informează careva şi pe Bălan că de la anul preşedintele Consiliului Judeţean nu mai este ales direct de populaţie, ci de consilierii judeţeni. Or, dacă alegeri pentru preşedinţia CJ nu sunt, Flutur unde candidează?

Pe de altă parte, unde aţi mai văzut ca anunţul unei candidaturi la cea mai importantă funcţie din judeţ să fie făcut aşa, la şi altele, în absenţa împricinatului, de către un membru de partid cu funcţie inferioară?

Penibil partid, penibil anunţ de candidatură!

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. măcar Flutur scoate oamenii muncii din biblioteci si muzee la scuturat zapada de pe copaci :))

    RăspundețiȘtergere