Artificii pentru o poartă încuiată, reușita supremă a lui Păcălin de când e șef la CJ Suceava

Cetatea de Scaun a Sucevei, poartă încuiată

Consiliul Județean Suceava a tocat câteva mii de euro, sâmbătă seară, cu un foc de artificii care, spun ei, ar fi marcat finalizarea lucrărilor de restaurare și inaugurarea Cetății de Scaun a Sucevei.

În realitate, artificiile au celebrat o poarta încuiată care i-a ținut pe turiști departe de curtea interioară a cetății. Asta a fost probabil cea mai mare realizare a Consiliului Județean Suceava din acest mandat.

Singurii care au avut acces în curtea interioară a cetății au fost comisarul european PSD Corina Crețu și prezumtivii penali Donțu și Păcălin.

La atâta tupeu și nesimțire, mă mir că n-au plecat bătuți de la cetate.

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. Dinule,

    vezi ca nu stii cine a ordonat inchiderea acelei porti. Intereseaza-te si vei avea o mare surpriză... intreaba prin muzeu :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Iata ce scrie Oana Slemco pe facebook:

    Directorul adjunct al Muzeului Bucovinei, Ioan Mareş, a declarat că a fost nevoit să limiteze accesul în Cetate, pentru că instituţia nu are suficienţi paznici. În curtea interioară sînt proiectoare foarte scumpe.

    da ăsta cine mai e?

    RăspundețiȘtergere
  3. Muzeul Bucovinei este o instituție subordonată Consiliului Județean. CJ numește directorul și aprobă bugetul din care pot fi angajați paznici sau instalate sisteme de supraveghere video

    RăspundețiȘtergere
  4. deci Dinu, aşa cum zici, lucrurile sunt clare. CJ da banu, CJ intra cand vrea muschii lui :). Nu inteleg unde e problema :), ca le-au deschis doar pt oficialitati?
    păi in 2010 s-au dat afara paznici de la muzeu, ca asa a vrut PDL-ul.. dati vina pe idioata guvernare de atunci...
    Si inainte de 89 doar ştabii aveau acces la cantina si magazinele partidului si mancau si cumparau mai ieftin :))
    asta e lumea in care traim ori ne obisnuim ori plecam afara cat mai departe de trista realitate inconjuratoare

    RăspundețiȘtergere