Stâlp în mijlocul drumului, la Suceviţa

Aceste fotografii au fost realizate în satul Voivodeasa, comuna Suceviţa, judeţul Suceava.

Stâlpul din mijlocul drumului o fi inclus oare în „Bucovina te dă pe spate”, noul program al Consiliului Judeţean de promovare a turismului în judeţul Suceava?

Stâlp în mijlocul drumului, la Suceviţa

Stâlp în mijlocul drumului, la Suceviţa

Stâlp în mijlocul drumului, la Suceviţa

Stâlp în mijlocul drumului, la Suceviţa

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. Nu te mai stresez cu întrebarea despre Flutur și Bălan că văd că ai capitulat, nu ești în stare să dai un răspuns clar cine pe cine în partidul ăla. Mă așteptam, totuși, în legătură cu postarea asta, să nu iei superficial o poză și să o pui pe blogul tău împreună cu câteva considerații sau ironii la adresa cuiva pe care îl antipatizezi, ci să verifici dacă într-adevăr apare sau nu stâlpul respectiv pe un drum județean sau pe unul comunal (pare a fi un drum betonat nu chiar cu 10 - 20 de ani în urmă), cine a făcut lucrarea (dacă este vorba de drumul de care cred eu, s-ar putea să fie mai interesant), cine a realizat proiectul (aici deja vin chestii cu adevărat interesante) pentru că asta este mai important decât lucrarea în sine, cine a fost diriginte de șantier și cine au fost membrii comisiei de recepție care și-a dat acordul final pentru așa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. da da da, stiam ca orice ar fi Dinu e de vina pentru stalpu ăla.. rushinikă Dinule :)) alta data pune-i mai la margine :)):)):))... am impresia ca iar a sarit cineva de la CJ ? nooooo..... e doar un alt carcotaş... in plus...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel care mi-a dat replica ar putea să citească mai bine ce am scris și să tragă singur o concluzie de bun simț: nicăieri nu am scris că Dinu e vinovat pentru stâlpul respectiv, dar la fel de corect este și faptul că Dinu nu a scris nicăieri iar din poze nu rezultă clar și fără echivoc faptul că ar fi un drum județean - atunci, într-adevăr, CJ e responsabil - sau e vorba de un drum de interes local - comunal, vicinal șamd - ori un drum de exploatație silvică (agricolă e mai greu de crezut la Sucevița) sau poate o porțiune de drum național. Îmi mențin observațiile cu privire la: „cine a făcut lucrarea (dacă este vorba de drumul de care cred eu, s-ar putea să fie mai interesant), cine a realizat proiectul (aici deja vin chestii cu adevărat interesante) pentru că asta este mai important decât lucrarea în sine, cine a fost diriginte de șantier și cine au fost membrii comisiei de recepție care și-a dat acordul final pentru așa ceva”. Cât privește „impresia ca iar a sarit cineva de la CJ”, îl las pe Dinu să decidă dacă e sau nu adevărat, dar să și aducă argumente pentru decizia sa.

    RăspundețiȘtergere