Flutur garantează pentru rezultatele vărului său de la Botoşani

Flutur l-a apărat cu greu pe vărul său Cătălin Flutur, şeful filialei PDL Botoşani, de mânia lui Traian Băsescu. Cel puţin asta susţin cei de la agentia.org.
Aşa cum am arătăt în urmă cu câteva zile, la Botoşani Băsescu a fost învins fără drept de apel de candidatul PSD Mircea Geoană, în condiţiile în care preşedintele Consiliului judeţean, Mihai Ţâbuleac, şi primarul municipiului reşedinţă de judeţ, Cătălin Flutur, sunt de la PDL.
Abia după alegerile de duminică se va vedea dacă Gheorghe Flutur va reuşi să îşi menţină vărul la şefia filialei PDL Botoşani.

agentia.org: Gheorghe Flutur i-a solicita sefului sau de partid Emil Boc clementa in legatura cu varul sau Catalin Flutur. Traian Basescu a “tunat si fulgerat” la adresa presedintilor de filiala PDL care au obtinut rezultate scazute in alegerea sa. Printre cei enumerati se sfla si presedintele PDL Botosani, Catalin Flutur, verisorul mai cunoscutului Gheorghe. Potrivit unor surse din PDL, Gheorghe Flutur i-ar fi spus lui Boc ca “o sa vezi ca in turul II altele vor fi rezultate la Botosani, pentru Basescu”. Va fura mai mult PDL-ul local, sau ce? Conciliant, Boc a declarat ca nimeni nu va fi sanctionat. Pana acum…


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii