Sindicaliştii acuză că protestul din faţa PDL a fost interzis la cererea lui Flutur

Scriam ieri că sindicatelor sucevene li s-a interzis să organizeze un miting în faţa sediului filialei judeţene a PDL. (click aici) Sindicaliştii au făcut azi o conferinţă de presă şi au afirmat că interzicerea mitingului s-a făcut la solicitarea lui Gheorghe Flutur.

Sindicaliştii acuză că protestul din faţa PDL a fost interzis la cererea lui FluturMai exact, liderul CNSLR Frăţia - filiala Suceava, Gheorghe Leuştean, a spus că a fost informat că sindicatele vor primi aprobare pentru protest şi că primarul Ion Lungu semnase deja hârtia, după care s-a răzgândit brusc. Sindicalistul a afirmat că schimbarea deciziei s-a făcut ca urmare a unui telefon primit de la Gheorghe Flutur.

Conform legislaţiei în vigoare am solicitat aprobare pentru pichetarea sediului PDL. Am fost informaţi că vom primi aprobare. Din surse sigure ştim că primarul Ion Lungu a şi semnat-o, dar a primit un telefon, bănuiesc că din partea preşedintelui Flutur şi nu s-a mai dat aprobare”, a spus Leuştean.

Mai mult, motivul invocat în adresa primită de la Primărie este acela că "în perioada, locul şi pe traseele unde ar urma să se desfăşoare adunarea publică, se execută lucrări edilitar-gospodăreşti de amploare".

La ce lucrări edilitar-gospodăreşti se face referire nu pot să îmi dau seama. Eu am fost vineri, la ora 14.00, când ar fi fost programat mitingul, prin faţă pe la PDL şi nu am văzut nici muncitori şi nici şantier, după cum se vede şi din fotografii. Dar, ştiu eu, poate că de muncit se munceşte, dar nu vedem noi.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii