AUDIO Băișanu s-a autodenunțat! Banii negri din buzunarul șefului PNL Suceava

În ședința Delegației Permanente a PNL Suceava de duminică, 15 iunie 2014, în timp ce se certa cu deputatul Constantin Galan (povestea aici), președintele PNL Suceava, deputatul Ștefan Alexandru Băișanu, s-a dat de gol și a furnizat DNA un motiv excelent pentru a-i lua averea la puricat.

Băișanu a vorbit (la 0.38 pe înregistrarea de mai jos) despre faptul că, în perioada în care PNL era la guvernare, el a fost „taxat” cu nouă miliarde de lei vechi, adică vreo 200.000 de euro. Probabil că s-a referit la evaziunea fiscală de aproape 900.000 de lei, descoperită anul trecut de Fisc la o firmă trecută pe numele părinților șefului PNL Suceava, prejudiciu acoperit ulterior în numerar de clanul Băișanu. Mă mir că cei de la Finanțe nu s-au autosesizat imediat atunci când s-au trezit că băișanii au venit cu sacoșa de bani ca să scape de pârnaie.

Dar de unde a scos Băișanu nouă miliarde de lei vechi „din buzunarul lui”, așa cum singur a afirmat, în condițiile în care delarațiile lui de avere oricum conțin mulți alți bani nejustificați (detalii aici), asta este o întrebare la care sper să ne răspundă, cât mai repede, procurorii DNA Suceava. 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii