Garajul hidos din centrul Sucevei încalcă flagrant autorizația de construire. Am sesizat autoritățile!



Consilierul local PSD George Petrescu și un oarecare Ioan Cazaciuc cu domiciliul pe strada Lazăr Vicol din cartierul George Enescu au pus mâna pe două parcele de teren din domeniul public situate în centrul orașului, în spatele fostului hotel Gloria, pentru a-și construi garaje.

Primul a fost construit garajul de pe parcela 49887, unde în acte figurează acel Ioan Cazaciuc din cartierul George Enescu. Am verificat și am descoperit că hidoasa construcție a încălcat flagrant Autorizația de construire nr. 664/27.09.2017.

Astfel, deși prin AC 664/2017 s-a aprobat ca soluție o structură din stâlpi și grinzi din beton armat, cu pereți de zidărie, în realitate construcția a fost realizată dintr-un schelet metalic și panouri termoizolante.

În plus, conform Hotărârii Consiliului Local nr. 48/2017, suprafața pentru care s-a obținut dreptul de superficie este de 24 de metri pătrați, adică un patrulater cu laturile de 400x600 de centimetri. Zilele trecute am fost și am măsurat garajul cu ruleta. Construcția ocupă în realitate un patrulater cu laturile de 406,5 cm x 606,5 cm. Adică 24,65 mp, cu 0,65 mp în plus față de suprafața autorizată și pentru care s-a obținut dreptul de superficie.

Pentru toate aceste motive am sesizat Primăria municipiului Suceava. Dacă vor merge pe teren să verifice cele semnalate, poate inspectorii primăriei vor observa și materialele de construcții abandonate pe domeniul public.



Pe aceeași temă:

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. Vei primi raspuns:
    1. s-a schimbat solutia din cadre din beton armat in structura metalica cu panouri.
    Acest lucru se poate verifica in procesul verbal de receptie, dc il are...
    2. cu suprafata construita, nu cred ca se poate scoate:)))))

    RăspundețiȘtergere