La circul Safari ar fi nevoie şi de un dresor pentru limba română


M-am săturat de circ. M-am săturat ca în fiecare vară stâlpii oraşului să fie decoraţi cu afişe de câte un metru cu tot felul de animale pe care aş putea să le văd dacă aş merge la nu ştiu care circ cantonat prin parcarea vreunui hipermarket.

M-am săturat mai ales de agramatismele celor care fac aceste anunţuri şi de nesimţirea cu care le împrăştie în tot oraşul.

Circul Safari, cel care a împuţit jumătate de oraş cu rahatul de elefant, a gafat de cel puţin trei ori într-un singur afiş. Or fi fost mai multe dar eu nu am mai avut răbdare să citesc.

Curios este cu cei de la Suceava Shopping City, gazdele circului, au fost de acord să îşi pună numele pe un afiş în care limba română e făcută varză.

Trimiteți un comentariu

15 Comentarii

  1. Ahum....I think it's bullshit what you are writting about the "affice" in the city. I geuss that you could understand the point the circus would like to make. And personally I think it's more important for a circus to have a great show, that to have a correct spelling of the romanian language, especially when 65% of the romanians can't even write/read.

    RăspundețiȘtergere
  2. Well, you can't even write in English correctly, you asshole, so I's highly outrageous for you to express your frustrations regarding us and our ways. Plus, it's Romanians and Romanian. Please respect that, you chump.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu ma ocup de acest Circ, si vreau sa-mi cer scuze pentru limba Romana de pe afise. Cei care fac aceste afise nu sunt nici unul cetateni Romani. Chiar baiatul care a gafat este Olandez. Dar ce mai spui despre cei din tipografie, care le tiparesc cu greseala fara sa le corecteze. Ei sunt Romani.
    Despre faptul ca nu-ti plac circurile nu am ce sa comentez, gustul fiecaruia nu se discuta.
    Din judetul tau am cumparat sase cai pursange arabi care sunt admirati acum in toata Europa unde merg cu ei. Si crede ma nu-i dau cu parfum. Nimeni nu mi-a spus pana acum ca miroase urat caii din Radauti. Or fii straini mai simtiti ? Nici eu nu sunt Roman, dar sunt mandru de copii mei (Romani micuti) si de acea ce ati reusit sa faceti in Romania dupa revolutie. Aveti si Shopping City ? Sigur nu datorita tie. Eu am adus Circul in Suceava. Tu ce ai reusit sa aduci in Suceava. Nu cumva ar trebuii sa-si vada fiecare de rahatul lui ? Sper ca nu am gresit prea mult la gramatica ?

    RăspundețiȘtergere
  4. esti un neserios , cum sa nu fie misto ma la circ ??

    RăspundețiȘtergere
  5. sincer nu-mi plac comentariile astea stupide la adresa circului...nu-ti place circul e treaba ta...acum doua zile am fost la circ..la Safari si chiar mi-a placut...si dragutule animalele isi fac si ele nevoile pe unde nimeresc ce de...sunt animale...sau sperai sa le dreseze si pe unde sa faca /:)?

    RăspundețiȘtergere
  6. Postezi doar ce vrei tu ? Democratule de Suceava !

    RăspundețiȘtergere
  7. daca te referi la comentariul asta http://twitpic.com/24bl3j sa stii ca nu o sa il publici niciodata. Invata mai intai sa ma injuri responsabil

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa va ia naiba cu circul vostru de rahat, ca m-ati innebunit cu reclamele voastre taindu-mi intersectia toata ziua in Focsani. Numai la parandaratul cu spagarul de Bacinschi va merge afacerea retardatilor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt straini din Ungaria , atat au putut sa traduca, ce e asa mare caz. Multi nu stiti o limba straina da comentati aici de rau pe altii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Marsh ma cu articolu mati mata nu mai greseste ma eu am fost la circul safari cand a fost in Resita si a fost chiar Super Chiar as vrea sa mai vina odata!..Fata de altele.:-j si daca chiar te fute grija...In colectivu ala sunt doar 2 romani restu sunt..Italieni Olandezi ....blalbalba...sunt aproape din toata lumea ma..majoritatea sunt unguri..:-j.Asa ca ia hai gura...si alta data inainte sa faci un articol idiot ca asta dute holbeazate despre ce e vorba...si cine sunt oamnei aia!:)

    RăspundețiȘtergere
  11. De obicei indivizii ca tine sunt trataţi în locuri speciale. Asta, evident, numai dacă există speranţe că vreodată în viaţa asta ai putea să depăşeşti un IQ de 20 - 30.

    RăspundețiȘtergere
  12. eu am fost la acest circ. si sincer il ador . respect pentru munca lor. pentru ei. nu`ti place circul in general. du`te si te`mpusca :-j ce sa`ti facem :)) ??

    RăspundețiȘtergere
  13. Rușine sa va fie circari nenorociți , pe unde mergeți numai furati

    RăspundețiȘtergere