skip to main | skip to sidebar

Luhan s-a dus la Strasbourg ca să umble după fuste prin Parlamentul European

Petru Luhan, cel mai reprezentativ membru al PDL Suceava (că dacă nu ar fi fost aşa nu ar fi fost pus pe o poziţie mai mult decât eligibilă pe lista pentru Parlamentul European), se comportă şi la Strasbourg la fel cum făcea la Măneuţi (cătunul unde a văzut lumina zilei şi unde păştea vacile când era el mic şi nu avea încă aere de vedetă).
Ajuns printre străini, departe de casă şi fără nimeni în jur care să îl tragă de urechi când calcă în străchini, Luhan nu-şi mai vede lungul nasului. Libertatea spune că lui Luhan i se scurg ochii după Barbara Matera (donşoara din imagine) care este nimeni alta decât (fosta) amanta lui Berlusconi şi că se gudură pe lângă ea ori de câte ori are ocazia.
Sperăm că amanta lui Berlusconi nu va afla că săracul Luhan are de achitat un credit de 800.000 de euro din salariu de bugetar că atunci degeaba îşi mai bagă el câte un kil de gel în păr când se duce la şedinţele PE.
Cine a ştiut că după ce în Suceava bătea noapte de noapte crâşmele la agăţat piţipoance, ajuns la Strasbourg Luhan va umbla cu limba scoasă tot după fuste...

Articole recomandate:

    PDL, Petru Luhan, politice

Comentează folosind Facebook:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online