Cum a fost țepuit Păcălin de infractorul Dragnea

Păcălin Nechifor Ioan Cătălin, Liviu Dragnea

Au fost un fel de alegeri la PSD. După ce infractorul Liviu Dragnea a fost ales președinte prin votul imaginar al unor închipuți membri de partid, astăzi au fost aleși vicepreședinții.

Înainte de alegeri, infractorul Dragnea a făcut un tur electoral prin filialele din țară. La Suceava, infractorul Dragnea i-a promis lui Păcălin că îl face vicepreședinte. De bucurie că în sfârșit n-o să mai fie ultima găină din partid, Păcălin și-a demonstrat pe loc obediența lustruindu-i pantofii infractorului Dragnea.

Bucuria n-a ținut decât vreo două zile. Infractorul Dragnea l-a țepuit în văzul lumii pe Păcălin și a inventat interdicția ca șefii de județ să devină vicepreședinți ai partidului. PSD Suceava a rămas, din nou, fără niciun cuvânt de spus la București. De acum sigur chiar n-o să-i mai creadă nimeni pe Păcălin și penibilul ăla de Donțu când se laudă cu imaginarele relații de la București.

PS: În cât timp credeți că o să dea drumul DNA la dosarul șpăgii de 20.000 de euro pe care Nechifor și Donțu ar fi încasat-o de la TASA Botoșani, firma infractorului Conțac.

Foto: bn24.ro

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. Măi Dinuli, mia mi se pare echitabil, în ceplină conformitate cu Codexul lui Hammurapi:
    la Suceava, Nechifor i-a dat papucii lui Zdrăngănea.
    Acesta, băiet galant și kokalar de Telemorman (Deli orman) i-a întors firitiseala și la Bucale i-a dat papucii lui Nechifor.

    scor general 1 - 1.
    Să vină cupa,
    să vină cupa,
    să vin cupa la Suceava,
    să vină cupa...

    RăspundețiȘtergere