Frăția penalilor de pe listele PSD Suceava

Am văzut că zilele trecute PSD și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare. Văd că acest partid nu înțelege absolut deloc să se reformeze. Continuă să susțină aceiași oameni toxici pentru județul ăsta. Totuși, chiar dacă vor fi aleși unii dintre posibilii parlamentari PSD probabil nu-și vor încheia mandatele. Pe motiv pe condamnări.

Cătălin Nechifor și Ovidiu Donțu nu cred că vor mai fi mult timp ocoliți de procurori pentru șpaga de 20.000 de euro de la Conțac. Plus că la Nechifor mai vin multe altele din spate.

Nici Florin Sinescu nu cred că mai are mult de așteptat până va fi trimis în judecată în dosarul în care este anchetat pentru multiple fapte de abuz în serviciu.

Proces îl așteaptă și pe Eugen Bejinariu, implicat în dosarul Microsoft în perioada în care era Secretar General al Guvernului.

Din informațiile mele, și Alexandru Rădulescu, cel care a semnat ca primarul în locul lui Nechifor, este vizat în anumite dosare penale.

Nu în ultimul rând, Cristina Teodorovici este vizată în dosarul transferurilor ilegale ale elevilor din clasa a XI-a.

Și i-am pomenit doar pe cei despre care în spațiul public există informații cu privire la posibile probleme penale.

Pe de altă parte, din ce nume am văzut până acum prin presă, văd că și PNL îngrămădește penali pe lista  candidaților. Dar despre liberali vom povesti mai multe când vor fi finalizate listele.

Apropo, până la alegeri câți candidați suceveni credeți că vor fi plimbați cu cătușe pe scările de la parchete și instanțe?

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii